HORROR DAYS

HORROR DAYS në CineStar Megaplex nga data 26 Tetor deri me 5 Nëntor.

Shikoni hitet horror Dear David, Five Nights at Freddy’s dhe shumë të tjera.

Mos e humbisni mundësine e MEGA NACHOS me 50% zbritje!