KIDS SALLË

AVENTURA E FILMIT NË KIDS SALLË!

Meqë gjithmonë mendojmë për vizitorët tanë më të vegjël dhe përpiqemi t’u ofrojmë atyre përvojën më të mirë të filmit, ne kemi hapur një sallë të specializuar për fëmijë në kinemanë tonë, e para e këtij lloji në Prishtinë! Në këtë mënyrë ne e ngritëm në një nivel akoma më të lartë konceptin e “Kinemasë familjare”, të cilën e kemi çmuar që në fillim, dhe eksperienca e shikimit të filmave në ekranin e madh është përshtatur për të vegjlit.

MË SHUMË PËR KIDS SALLË

Salla KIDS ka 137 ulëse të rehatshme me mbajtëse pijesh dhe është tërësisht “child freindly”, me nivel të modifikuar për zë, intensitet drite dhe reklama më të shkurtra. Ne e rekomandojmë këtë sallë nëse fëmija juaj është për herë të parë në kinema.

SHËNIME

Biletat nuk mund të rezervohen për Kids sallë.