CINEMA BOOK CLUB

“Librat dhe filmat janë si mollët dhe portokallet. Të dy janë fruta, por kanë shije krejtësisht të ndryshme.” – Stephen King

Në kuadër të programit të Cinema Book Club, ne përzgjedhim për ju filma të bazuar në libra që mund ti shikoni në CineStar me komoditetin më të mirë në qytet.

Ajo që e bën një libër të mirë nuk është domosdoshmërisht e njëjtë me atë që e bën të mirë një film, por duke lexuar një libër apo duke parë një film ne kemi mundësinë të largohemi për pak nga realiteti, të arrijmë kënaqësi shpirtërore dhe emocionale.

Cinema Book Club do të mbahet disa herë në vit me filma të frymëzuar nga vepra letrare.

Cinema Book Club nuk është krijuar në mënyrë që ju të duhet të regjistroheni, ju thjesht mund të jeni pjesë e kësaj përvojës përvoje të kinemasë, të shikoni një film, të lexoni libra dhe të ënderroni bashkë me ne.