KONTAKTET DHE ORARI I PUNËS

BLITZ-CINESTAR LLC

CineStar Megaplex Prishtina Mall

Magjistralja Prishtinë-Ferizaj, Km 10-të, Graçanicë, 10000 Prishtinë

ORARI I PUNËS

Orari i punës i kinemasë është nga gjysëm ore para fillimit të shfaqjes së parë deri gjysëm ore pas filimit të shfaqjes së fundit e ditës.

INFORMATA TË PËRGJITHSHME

Për të gjitha pyetjet, paqartësitë, ankesat, sugjerimet dhe lëvdatat mos hezitoni të na kontaktoni në [email protected]

DITËLINDJET

Të gjitha informacionet në lidhje me shërbimet e festës së ditëlindjeve në kinematë CineStar mund të gjenden në faqen e ditëlindjes së fëmijëve dhe për çdo pyetje shtesë, ju lutemi na dërgoni email në d[email protected].

SHFAQJE SHKOLLORE

Të gjitha informacionet në lidhje me organizimin e shfaqjeve shkollore dhe miratimin e zbritjes grupore për shkollat i gjeni në faqen e shfaqjeve shkollore dhe për çdo pyetje shtesë na kontaktoni në e-mail [email protected]

TRANSKACIONET ONLINE

Për të gjitha informacionet në lidhje me blerjet online ose çdo pyetje lidhur me transaksionet, ju lutemi kontaktoni në e-mail adresën: [email protected]

PRIVATE GAMING DHE KINEMAJA IME PRIVATE

Për të gjitha informatat na kontaktoni në: [email protected]

EVENTET, REZERVIMI I SALLËS DHE SHFAQJE BIZNESI PËR BIZNESET

Për të gjitha pyetjet në lidhje me organizimin e shfaqjeve për punonjësit, konferencat dhe çdo ngjarje, ju lutemi na kontaktoni në e-mail adresën: [email protected]

TË DHËNAT PERSONALE DHE GDPR

Nëse keni ndonjë dyshim ose shqetësim në lidhje me përdorimin e të dhënave tuaja personale, fshirjen e të dhënave të futura në sistem, etj, mos hezitoni të na kontaktoni në [email protected]

BASHKËPUNIM PËR MARKETING

Nëse keni propozim ose pyetje në lidhje me bashkëpunimin për marketing me ne, na kontaktoni në e-mail: [email protected]

PRESS

Kontaktoni për të gjitha pyetjet e medias: [email protected]

FORMA E KONTAKTIT: