REZERVONI DATĂ‹N E Cineđť—źđť—®dy!

Le te fillojë Loja!

E famshmja Zendaya në një trekëndësh dashurie është një rast i mrekullueshëm që vajzat të mblidhen në mbrëmje!

Shikoni hitin më të ri të filmit CHALLENGERS më 25 Prill! Le të të magjepsë historia e fitores, humbjes, pasionit dhe sportit me një grua fatale dhe dy burra!

Shihemi në CineStar me pije të mirëseardhjes dhe dhurata për më me fatlumet!

Kodi i veshjes mund të jetë i bardhë, nëse dëshironi të dukeni si tenisere, ashtu si Tashi(Zendaya).