SCREENX

A e keni ditur se…

  • ScreenX në CineStar Megaplex Prishtina Mall është i pari në rajon.
  • ScreenX ju jep përshtypjen sqë jeni vërtet në film
  • Ka vetëm një sallë ScreenX në Kosovë, në CineStar Megaplex Prishtina Mall!
  • Salla më e afërt e ScreenX është në Hungari, Itali, dhe Turqi
  • ScreenX u krijua në 2012 nga CJ 4DPLEX – që krijoi 4DX
  • ScreenX është një teknologji zhytëse që projekton pamjet në faqet anësore
  • Ju do ta DASHUROOONI SCREENX sapo ta përjetoni

ScreenX është platforma e parë kinematografike me multi projeksione në botë, që u ofron shikuesve një përvojë shikimi 270 shkallë* duke zgjeruar ekranin qendror në muret anësore të auditorit. Shikuesit e filmit mund të shkojnë “përtej kornizës” të ekranit të filmit duke qenë në qendër të një imazhi qendror në zgjerim për një përvojë të gjerë panoramike.

ScreenX sjell një nivel të ri zhytjeje dhe tregimi për audiencën e filmave. Duke shfrytëzuar muret anësore të teatrit dhe duke i shndërruar ato në një zgjërim të ekranit kryesor*, historia përcillet në mënyrë më bindëse, duke rezultuar në vëmendje të mëtejshme të audiencës. Duke thyer traditën, ScreenX është në gjendje të evoluojë përvojën e filmave duke ofruar një kanavacë krejt të re me pamje mahnitës dhe tregime kreative.

Një Platformë e Vërtetë, e Zmadhuar

ScreenX kapërcen kufizimet e një ekrani tradicional filmi duke u ofruar shikuesve të filmit një përvojë krejtësisht të re dhe magjepsëse të filmimit. Muret anësore të ScreenX ofrojnë një fushë krejtësisht të re vizioni duke magjepsur audiencën përmes një perspektive të zmadhuar me më shumë përmbajtje vizuale.

Nëpërmjet ekraneve anësore, ScreenX përmirëson momentet e fuqishme në film, duke ofruar një metodë të re të tregimit kreativ. Zgjedhjet e skenave të ScreenX variojnë nga ato emocionale në vizuale të mbushura me aksion, dhe përmes imazheve shtesë, audienca është në gjendje të marrë atmosferën me më tepër ndikim.

Për më tepër, formati ScreenX është formatizuar në një mori zhanresh që variojnë nga filmat e mbushur me aksion deri te trillimet dramatike, komedi dhe horror, muzikalë dhe madje edhe shfaqje të drejtpërdrejta koncertesh.

*Kohëzgjatja e projeksionit 270 shkallë ndryshon me çdo film.