BACHELORETTE NIGHT

BACHELORETTE NIGHT SI KURRË MË PARË!

Bëhuni gati të festoni me stil Bachelorette Night! Do të jetë një natë e mbushur me të qeshura, miqësi dhe kujtime të paharrueshme.

CineStar, ku magjia e ekranit të madh do të shtrojë skenën për festimet tuaja. Nga argëtimi me ushqimet dhe pijet e shijshme deri te shijimi i filmave më të fundit të suksesshëm, kjo festë beqarie premton të jetë një aventurë epike kinematografike. Pra, merrni popcorn, vendosni kapelet e festës dhe le ta bëjmë këtë një natë për t’u mbajtur mend!

  • FILM sipas dëshirës tuaj
  • DARKË nga menyja e Gold Class
  • PIJE E MIRËSEARDHJES
  • HAPSIRË LUKSOZE
  • TRAJTIM I VEÇANTË
  • FESTIM UNIK

Për rezervime na shkruani në [email protected]