SHFAQJE SHKOLLORE

NXËNËS DHE MËSIMDHËNËS – KNAQUNI NË KINEMAT CINESTAR ME BILETA DHE MENY ME ZBRITJE PËR STUDENTËT, DHE BILETA DHE POPCORN FALAS PËR MËSIMDHËNËSIT!

BEHU KRITIK FILMI!

Shikoni filmin, shkruani një koment filmi dhe fitoni:

1x laptop Acer dhe shumë me tepër!

Kohëzgjatja: 11.3.-15.5.2024.

 

Shpërblimi kryesor: Punimi më i mirë fiton Acer laptop!

Shpërblimi tjera: 1x shfaqje falas për të gjithë klasën. 

 

Dërgimi i një pune me shkrim në një adresë e-mail osre me postë konsiderohet aplikim për pjesëmarrje në Konkurs. 

 

Të gjitha informacionet si dhe rregullat e detajuara të konkurrimit janë në dispozicion në faqen zyrtare të internetit: cinestarcinemas-ks.eu

Vizita në CineStar është një kombinim i mrekullueshëm i argëtimit dhe arsimit. Shijoni magjinë e kinemasë dhe në mënyrë unike prezantoni nxënësve temat e afërta dhe interesante.

CINESCOOL DAY

CineStar ofron mundësinë për të organizuar shfaqje filmash sipas dëshirës tuaj jashtë orarit të punës! Zgjidhni kohën dhe datën e preferuar, nga E HËNE deri TË PREMTËN , nga 9:00h deri 14:00h – plotëso KËRKESËN ONLINE dhe do të pranoni konfirmimin nga kinemaja!

Për organizimin e shfaqjes shkollore, duhet që të janë minimum 20 nxënës, dhe çmimi i biletës së kinemasë 2D për një nxënës është 3,20 €.

Kontakti – për informata më të hollësishme na kontaktoni përmes e-mailit: [email protected].

048/950 024

Numri i kontaktit për informacion mbi shfaqjet e shkollave. Në dispozicion: 10-17h.

 

KATALOGU I TITUJEVE TË FILMAVE PËR SHFAQJET SHKOLLORE!

OFERTA SPECIALE

Biletë falas dhe popcorn për udhëheqësin e grupit.

Kompletoni vizitën Tuaj në kinema duke zgjedhur një nga menytë shkollore që kemi përgatitur për ju me çmime të ulëta!

MENY

MENY SHKOLLORE E VOGËL
Popcorn i vogël + pije e gazuar 0.3L (Coca-Cola, Fanta, Sprite e mbushur) ose ujë natyral Jana 0.5L 2,50 €
MENY SHKOLLORE MESATARE
Popcorn mesatar + pije e gazuar 0,5L (Coca-Cola, Fanta, Sprite e mbushur) ose ujë Jana 0.5L 3,50 €
MOVIE MENY SHKOLLORE
Popcorn-filmi mesatar + pije e gazuar filmi 0.5L (Coca-Cola, Fanta, Sprite e mbushur) ose uje Jana 0.5L + lodër 4,50 €

SHËNIME TË RËNDËSISHME

  • Shfaqje shkollore nuk mund të organizohet për filma parapremiere – para datës zyrtare të publikimit të tyre
  • Formulari i kërkesës online duhet të plotësohet të paktën 5 ditë pune para datës së dëshiruar të shfaqjes
  • Kosto shtesë për filmat 3D është 0,60 € për biletë dhe kosto për syzët 3D është 0,50 €.
  • Kosto shtesë për projeksionet 4DX është 3,80 € për biletë.

    KONTAKTET

    FILMI INFO