EXTREME

ADRENALINË E PASTËR – CINESTAR EXTREME. EKRAN MË I MADH, TINGULL MË I FORTË, PËRJETIM MË I FUQISHËM!

CineStar prezanton eXtreme, një standard ekskluziv për entuziastët e eksperiencave të veçantë të filmave. Përvoja audiovizuale e shikimit të filmave blockbuster në sallën tonë eXtreme me siguri do të stimulojë adrenalinën dhe emocionin që e shoqëron atë.

Në kinema ultimate bëhet fjalë për vendin më të pajisurin teknikisht deri më tani që i mundëson shikuesve jo vetëm ta shijojnë filmin, por edhe të bëhen pjesë e tij me të gjitha shqisat.

Nuk do ta harroni aq lehtë eXtreme në CineStar.

TEKNOLOGJIA

Ndryshe nga sallat e zakonshme të filmave, salla eXtreme në CineStar Megaplex Prishtina Mall (salla 1, 285 ulëse) ka këto karakteristika:

  • Imazhi i pastër kristal falë projektorit më modern Barco, i cili është përfshirë në Librin e Rekordeve Guinness si projektori më i ndritshëm i kinemasë në botë
  • Tingulli jashtëzakonisht i qartë ofrohet nga sistemi më modern i zërit JBL në botë
  • Një ekran filmi gjigant i veshur me argjend, i projektuar posaçërisht për të rritur sasinë e dritës që reflektohet në audiencë
  • RealD Ultimate 3D me syzet më moderne të polarizuara 3D