Tani edhe një mënyrë më shumë për të blerë biletat e filmave në CineStar!

Shkarkoni aplikacionin e CineStar Ks, dhe zbuloni mundësitë e shumta.

Sigurtë, shpejtë dhe mençur, sepse duke blerë biletat përmes aplikacionit ju mbledhni pikë, dhe mund ti shkëmbeni me pije dhe snacks në kinema falas!