GAMING SALLA

Salla 3, 182 ulëse

GAMING SALLA PARAQET NJË SALLË KINEMAJE-GAMING UNIKE MULTIFUNKSIONALE QË SHNDËRROHET LEHTË NGA NJË MAGJI FILMI NË NJË GAMING ARENË TË MADHE.

Salla është e dekoruar në një stil të njohur lojërash, dhe teknologjia moderne në sallë mundëson shndërrimin e sallës së kinemasë në një fushë beteje lojrash me theks në përvojën e lojës në një ekran të madh, tingullin surround superior dhe rrjetin më të shpejtë. Kapaciteti i sallës është 182 vende me 10 ulëse shtesë për lojëra. Të gjitha ulëset në sallë janë prej lëkure, dhe rreshti VIP mundëson lidhjen e lehtë të konzollave dhe kontrollorëve. Gaming Salla mund të rezervohet për gaming evente dhe gara, si dhe mund ta bën rezervim privat të sallës për ty dhe ekipin tënd.