SPEKTAKLE

KEMI KËNAQËSINË TË JU FTOJMË QË TI BASHKOHENI SEZONIT MË TË FUNDIT ROYAL OPERA HOUSE NË CINESTAR MEGAPLEX PRISHTINA MALL.

Play Video

SHFAQJE TË ORGANIZUARA

A po mendoni se si të kënaqni njerëzit tuaj të dashur dhe të rëndësishëm, familjen, miqtë ose partnerët tuaj të biznesit?

Jepu atyre bileta për disa nga shfaqjet më të mira të operës ose baletit në botë, bëjini një udhëtim nëpër botë nga kolltukët më të rehatshëm të CineStar!

ORARI I PUNËS

ARKAT

FILLIMI I ORARIT TË PUNËS – çdo ditë gjysmë ore para fillimit të shfaqjes së parë

PËRFUNDIMI I ORARIT TË PUNËS – çdo ditë gjysmë ore pas fillimit të shfaqjes së fundit