CINEMARTE

Oferta mundëson blerjen e biletave të kinemasë çdo të marte me çmim më të volitshëm.

Biletat me çmim më të volitshëm mund ti bleni online ose në arken e kinemasë.

Oferta nuk vlen për festat publike dhe spektaklët. Mund të mos vlej për premierë dhe shfaqje speciale.

Kostot shtesë (për 4DX, RealD U3D, eXtreme, Ultimate, VIP RELAX, ROYAL BEDS, ulëset VIP Premium dhe LOVE BOX, si dhe për gjatësinë e filmit) tarifohen me çmim të plotë mbi çmimin e biletës më të lirë në kuadër të CineMarte.

Oferta vlen edhe për shfaqjet 4DX!

Kur përdorni anëtarësimin e Stars Club për të paguar shërbimin CineMarte, ju merrni pikë.

SHËNIM: Çmimi më i volitshëm nuk vlen për shfaqjet e shkollës, zbritjet në grup dhe festat e ditëlindjes.