DINOSTAR DHE CINEBOT

Njihuni Gjigantët DINOSTAR DHE CINEBOT!

Kinemaja më e madhe në Kosovë patjetër që duhet të ketë edhe atraksionet më të mëdha…

DinoStar dhe CineBot do të jenë statujat më të mëdha në Kosovë me siguri dhe më gjerë. Ata erdhën!

Shtëpia e tyre është CineStar Megaplex në Prishtina Mall.

Titanët tanë janë shumë të mëdhenjë, po edhe shumë të dashur, sepse i adhurojnë fëmijët.

DinoStar dhe Cinebot i duan filmat, në fakt ata janë edhe yje filmash, dhe gjithashtu pëlqjenë të hanë popcorn.

DINOSTAR është 17 metra, dhe peshon 3 ton. Ai gjithashtu është lëvizës, hapja dhe myllja e gojës sinkronizohen me zërin, sytë, koka dhe kthetrat e tij lëvizin, ka frymëmarrje me stomak dhe e lëkundë bishtin. Do ta ndjeni me të vërtetë!

CINEBOT, karakteri më ikonik, rrobot 5 metra. Ky titan ju jep ndjesinëne e forcës, me trup prej hekuri. Cinebot përcaktohet nga karakteri i tij i fortë moral dhe pothuajse gjithmonë portretizohet si heroi kryesor i rrobotëve.

Ne kemi edhe më shumë risi për ju. Së bashku me DinoStar ju mund të shijoni edhe Dino Menu, dhe të koleksiononi dinosaurët e vegjël.

Mbledhi të gjithë! Merr Dino Menu dhe shijoje së bashku me T Rex, Stego, Toro, Ankylo, Spino duke i shtuar në koleksionin tuaj dhe ejani në CineStar ti shijojmë së bashku filmat!

Që të bindeni për ta, dhe ti perjetoni të gjitha këto karakteristika, ata ju presin nga 2 Mars në CineStar Megaplex!

Ejani dhe vizitojini dhe ndani përshtypjet tuaja me ne në rrjete sociale. Njoftoni të gjithë!

DINOSTOPA_W

lartësia: 8 m

DINOSTOPA_W

gjatësia: 17 m

DINOSTOPA_W

Pesha: 3 ton

DinoStar ka lëvizjet e mëposhtme:

Hapja dhe mbyllja e gojës sinkronizohen me zërin

Sytë lëvizin

Koka lëviz

Lëvizja e kthetrave

Frymëmarrje me stomak

Bishti që lëkundet

Zëri

Mësoni më shumë rreth T Rex-it Tyrannosaurus rex ishte një nga grabitqarët më të egër që ka ecur ndonjëherë në Tokë. Me një trup masiv, dhëmbë të mprehtë dhe nofulla aq të fuqishme sa mund të shtypnin një makinë, ky mishngrënës i famshëm dominonte luginat e lumenjve të pyllëzuar në Amerikën e Veriut perëndimore gjatë periudhës së vonë të Kretakut, 68 milionë vjet më parë.

Pikat e forta

Tyrannosaurus rex, emri i të cilit do të thotë “mbreti i hardhucave tiranase”, u ndërtua për të sunduar. Trupi muskulor i këtij dinosauri shtrihej deri në 40 këmbë – afërsisht sa një autobus shkolle – nga feçka e tij deri te maja e bishtit të tij të fuqishëm. Me peshë deri në tetë tonë, T Rex goditi me kokë në të gjithë territorin e tij në dy këmbë të forta. Këta dinosaurë ka të ngjarë të prenë kafshët e gjalla dhe të pastrojnë kufomat – dhe ndonjëherë ata madje hanin njëri-tjetrin.

Dobësitë

Megjithatë, jo gjithçka rreth Tyrannosaurus rex ishte e ashpër. Ky dinosaur kishte krahë të dobët të papritur dhe funksioni i këtyre gjymtyrëve të vogla është një burim debati midis shkencëtarëve. Disa besojnë se krahët e kafshës ishin një mbetje evolucionare – si kockat e legenit të një gjarpri – ose shërbenin për qëllime jo grabitqare, si për shembull ta ndihmonin të kapte një bashkëshort. Të tjerë argumentojnë se krahët e T Rex mund të jenë përshtatur për “prerje të egër” nga afër, duke pasur parasysh aftësinë e tyre për të shkaktuar plagë të thella me kthetra katër inç.
Dhe ndërsa ata kishin kofshë të forta, këta dinosaur nuk ishin të shpejtë. Ata mund të ecnin vetëm me shpejtësi deri në 12 milje në orë – me gjasë jo aq shpejt sa për të ndjekur një xhip me shpejtësi, siç përshkruhet në filmin Jurassic Park.