MUAJI LOYALTY NË CINESTAR!

Të hëneve bileta vetëm 2,90 €, dhe members menu çdo ditë me çmim të volitshëm!

Mbledh pikë, shkëmbeji për shpërblime dhe shijo CineStar Megaplex në Prishtina Mall!

Bëhu anëtar i CineStar STARS CLUB, sepse në maj të gjithë janë në PLUS!

Për ata që nuk e dinë ende, programi i anëtarësimit në CineStar ka dy nivele besnikërie. Niveli i parë është STARS CLUB BASIC, i cili u ofron anëtarëve përfitime të ndryshme si një dhuratë mirëseardhjeje, aftësinë për të mbledhur pikë dhe për t’i shkëmbyer ato për çmime tërheqëse dhe një zbritje prej 10% në produktet nga asortimani i barit.

Gjatë muajit Maj, të gjithë anëtarët gëzojnë përfitime premium të rezervuara zakonisht për anëtarët e PLUS:

  1. E HËNE E ANËTARËVE – Biletat e së hënës për vetëm 2,90 € për të gjithë anëtarët
  2. Anëtarët e rinj fitojnë menjëherë pikë të dyfishta të anëtarësimit dhe popcorn falas
  3. Të gjithë anëtarët e STARS CLUB BASIC kanë të njëjtat përfitime si PLUS anëtarët për të gjithë muajin
  4. Anëtarët të cilët gjatë këtij muaji përmirësojnë anëtarësimin e tyre në PLUS fitojnë kuponin për zbritje 20% në të gjitha menutë dhe mbushje popcorni falas për të gjithë muajin.
  5. Shkëmbim pikësh për shpërblime të ndryshme

Mos e humb mundësinë të bëhesh pjesë e Loyalty Muajit emocionues në CINESTAR! Pavarësisht nëse jeni anëtar i BASIC ose PLUS, ne kemi diçka të veçantë vetëm për ju.

Bashkohuni me ne këtë maj dhe le ta bëjmë çdo moment filmi të paharrueshëm.

Le t'a bëjmë ditën e hëne madhështore!

Prezantimi i Members’ Monday – një aktivizim ekskluziv i krijuar vetëm për ju, klientët tonë besnikë. Zhytu në magjinë e kinemasë me një ofertë të pamposhtur: bileta për vetëm 2,90 €!

Nënvizoni kalendarin tuaj për çdo të hënë këtë maj dhe përgatituni të zhyteni në histori magjepsëse. Mblidhni miqtë e tuaj, merrni popcornin dhe bashkohuni me ne për një udhëtim të paharrueshëm kinematografik.

Thjesht paraqitni llogarinë tuaj Stars Club Membership tek arkat e kinemasë për të marrë biletën për vetëm 2,90 €!

STARS MEMBERSHIP

STARS MEMBERSHIP ka opsion për çdo adhurues të filmit. Bashkohuni tani, fitoni dhuratën tuaj të mirëseardhjes dhe zbuloni përvojën e një bote të re të kinemasë; blini bileta, ushqime dhe pije për të mbledhur star pika, të cilat mund të shkëmbehen në dyqanin tonë të kuponave për kupona të ndryshëm.

 

 

Regjistrohu online dhe përdor anëtarësimin tënd përmes web faqes tonë dhe në lëvizje, përmes aplikacionit tonë mobil iCineStar.

Përditësoni anëtarësimin tuaj duke shikuar filma dhe duke mbledhur 200 pikë – hapni botën e përfitimeve të jashtëzakonshme të ofruara nga STARS CLUB PLUS MEMBERSHIP.

 

 

Përshëndet universin tënd të shpërblimeve yjore dhe shijo ofertat dhe zbritjet speciale, në anëtarësimet Stars Club dhe Stars Club PLUS membership.

LISTA E PËRFITIMEVE