CineStar Megaplex ju sjellë netët CINEHORROR për të gjithë adhuruesit e filmave horror!

Hyni në errësirë dhe përgatituni për një natë horrori, ndërsa ne ju sjellim Parapremierat e filmave më të ri që do t’ju lëjnë në adrenalinë dhe në qoshe të ulëses tuaj!

Bashkohuni me ne për një vështrim të veçantë në botën e frikës dhe pezullimit.

Bëhuni i pari që do të dëshmoni britmat, emocionet dhe tmerret që ju presin në ngjarjet e filmave.

Për më shumë, mos i humbisni mundësit e menyve tona të veçanta. Bashkohuni me ne nëse guxoni dhe përjetoni shijet e frikës në çdo kafshatë.