IF WEEKEND 11-12 MAJ

CineStar Megaplex ju prezanton IF WEEKEND, me parapremierën e filmit, dhe facepainting, këndin e vizatimit dhe dhurata për më fatlumët:

  • Hamleys arushë dhe vaucer për Virtual Reality
  • 2x 4DX bileta nga CineStar
  • 2x ScreenX bileta nga CineStar
  • 6 x 10% zbritje në Birthday Room