Përshëndetje! Mezi po presim që të vini në kinemanë tonë dhe të shikoni filmin e animuar me shumë aventura dhe kreativitete
TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM!

Shikojeni gjithashtu edhe në 4DX!

Biletat janë me çmim të zbritur nga ora 11 deri në 17, dhe për ju, ne kemi përgatitur facepainting nga ora 15-17, dhe maskota jonë me yje është gati për të bërë selfie, sigurisht me ju 😊
Mini mëngjeset janë shfaqje që fillojnë nga ora 11 deri në 12, dhe për ninjat e vegjël që do të shohin një film para mesditës 😊 ne kemi përgatitur popcorn falas!

Planifikoni fundjavën tuaj

Shihemiiii!