FAMILY WEEKEND PAW PATROL: THE MIGHTY MOVIE

Ejani në FAMILY WEEKEND me filmin PAW PATROL: THE MIGHTY MOVIE më 30 Shtator dhe 1 Tetor nga ora 11:00 deri në orën 17:00, me shumë aktivitete!

Ju presin Maskota të PAW Patrol nga 15-17h, dhe shuumë dhurata për më fatlumët.