FAMILY WEEKEND INSIDE OUT 2

FAMILY WEEKEND me filmin INSIDE OUT 2. DINOSTAR dhe CINEBOT gjithashtu ju presin ti vizitoni dhe të shikoni filmin së bashku.

E ju mos i humbisni:

  • Këndin tonë të vizatimit

Shikoni filmin Inside out 2 nga 11-17h dhe pëfitoni nga çmimet e zbritura të biletave për Mini Mornings dhe Pako Familjare.