MUAJI LOYALTY NË CINESTAR!

Muaji Loyalty në CineStar!

 

Bëhu anëtar i STARS CLUB në prill dhe fito menjëherë pikë të dyfishta dhe popcorn falas!

 

Të hëneve bileta vetëm 2,90 €, dhe members menu çdo ditë me çmim të volitshëm!

Mbledh pikë, shkëmbeji për shpërblime dhe shijo CineStar Megaplex në Prishtina Mall!

 

Bëhu anëtar i CineStar STARS CLUB, sepse në prill të gjithë janë në PLUS!

Këtë prill, shtrojmë tapetin e kuq për të gjithë anëtarët tonë, duke u siguruar që çdo vizitë në CineStar Megaplex Prishtina Mall të jetë e mbushur me komoditet dhe emocion.

 

 

Për ata që nuk e dinë ende, programi i anëtarësimit në CineStar ka dy nivele besnikërie. Niveli i parë është STARS CLUB BASIC, i cili u ofron anëtarëve përfitime të ndryshme si një dhuratë mirëseardhjeje, aftësinë për të mbledhur pikë dhe për t’i shkëmbyer ato për çmime tërheqëse dhe një zbritje prej 10% në produktet nga asortimani i barit.

 

 

Anëtarët më besnikë kanë mundësinë e avansimit në nivelin STARS CLUB PLUS dhe në këtë mënyrë marrin përfitime edhe më të vlefshme dhe tërheqëse – një dhuratë shtesë mirëseardhjeje, kupon për ditëlindje, Members Menu me çmim më të mirë, mundësia e rezervimit online si dhe oferta speciale të ndryshme.

 


Gjatë muajit prill, të gjithë anëtarët gëzojnë përfitime premium të rezervuara zakonisht për anëtarët e PLUS:

  1. E HËNE E ANËTARËVE – Biletat e së hënës për vetëm 2,90 € për të gjithë anëtarët
  2. Anëtarët e rinj fitojnë menjëherë pikë të dyfishta të anëtarësimit dhe popcorn falas
  3. Të gjithë anëtarët e STARS CLUB BASIC kanë të njëjtat përfitime si PLUS anëtarët për të gjithë muajin
  4. Anëtarët të cilët gjatë këtij muaji përmirësojnë anëtarësimin e tyre në PLUS fitojnë kuponin për zbritje 20% në të gjitha menutë dhe mbushje popcorni falas për të gjithë muajin.
  5. Shkëmbim pikësh për shpërblime të ndryshme

STARS MEMBERSHIP

MOVIES ARE BETTER WITH REWARDS

Join Stars Membership for free and get more!

STARS MEMBERSHIP has option for every movie fan. Join now, claim your welcome gift and discover whole new world of cinema experience; buy tickets, food and beverages to collect star points which can be exchanged in our voucher shop for various vouchers. Sign up online and use your membership through our website and on the go, via our iCineStar mobile app.

Upgrade your membership by watching movies and by collecting 200 points – unlock a world of incredible benefits offered by STARS CLUB PLUS MEMBERSHIP.

Say helllo to your own universe of stellar rewards  and enjoy special offers and discounts, both in Stars Club and Stars Club PLUS memberships.

LIST OF BENEFITS