WONKA WEEKEND 9-10 DHJETOR

Fëmijë të dashur, ejani në WONKA Weekend më 9 dhe 10 Dhjetor nga ora 11:00 deri në orën 19:00

Për ju kemi përgaditur:

  • Këndin e vizatimit
  • Facepainting dhe maskotën e yllit
  • Dhe postera special të mrekullueshëm të filmit, si dhe dhurata për më fatlumët

Ju presim me padurim!