VERA BLOCKBUSTER

VERA BLOCKBUSTER në CineStar fillon – TANI!

Gjej freskinë në kinemanë më të bukur, në Prishtina Mall.

Shiko filmat hit më të fundit dhe shijoji në formatet më të mira SCREEN X, 4DX, eXtreme, Ultimate by Dolby Atmos, dhe Gold Class.

Filmat më të ri hit ju presin vetëm në CineStar Megaplex!