FIVE STAR CINEMAS

COMING SOON IN PRISHTINA MALL

15 SALLA DIGJITALE ME PROJEKTIM LAZER

SALLA 4DX ME EFEKTE SPECIALE

KINEMA LUKSOZE GOLD CLASS

TEKNOLOGJIA REAL D 3D

EXTREME, EKRANI MË I MADH, TINGULL MË I FORTË, PËRVOJË MË MBRESËLËNËSE

SALLË LOJËRASH GAMING, SALLË PËR FËMIJË, DY SALLA PËR DITËLINDJE

QENDRA E EVENTEVE, KINEMA BAR & LOUNGE

ROYAL BEDS, SEDILJE VIP DHE VIP PREMIUM, SEDILJE LOVE BOX

FOLLOW US

Facebook Instagram Tik Tok Youtube