PREMIUM FORMATS NGA 8 KORRIK

Përjeto filmat në një mënyrë krejtësisht të re në formatin premium 4DX dhe ScreenX ekskluzivisht në megaplex CineStar Megaplex Prishtina Mall duke filluar nga 8 korrik, e shtune! Lajmëro të gjithë sepse ekrani i madh kurrë nuk ka qenë më i fuqishëm. Blockbusterët më të mëdhenj shikohen në formatet premium CineStar 4DX dhe ScreenX!