PAW PATROL WEEKEND

Ejani në PAW PATROL Weekend më 23 dhe 24 Shtator nga ora 11:00 deri në orën 17:00

Ju presin facepainting dhe maskota nga 15-17h, me muzikë, akullore dhe shumë dhurata!

Shikoni filmin më të fundit të animuar Paw Patrol: The Mighty Movie dhe shijoni aventurat me shumë aksione.