MERRNI APLIKACIONIN

Shkarkoni aplikacionin e CineStar Ks, dhe zbuloni mundësitë e shumta
Sigurtë, shpejtë dhe mençur, sepse duke blerë biletat përmes aplikacionit ju mbledhni pikë, dhe mund ti shkëmbeni me pije dhe snacks në kinema falas
Sigurtë, shpejtë dhe mençur, sepse duke blerë biletat përmes aplikacionit ju mbledhni pikë, dhe mund ti shkëmbeni me pije dhe snacks në kinema falas