MELTY THURSDAY

🍦Shijoni një akullore falas me çdo biletë filmi, me Burger King dhe kinemanë tuaj të preferuar!🍦

Blini një biletë filmi, merrni kuponin në arkat e kinemasë dhe kënaquni me kombinimin e përsosur të filmave hit dhe akullores më të shijshme.
Ne kemi 400 kuponë çdo të Enjte, kështu që merrni tuajat në kohë.

Aksioni zgjat deri me 29 Gusht!