KFC X CINESTAR

Filmi THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS AND SNAKES vjen në CineStar Megaplex në Prishtina Mall në formatet premium.
Bleni biletat në 4DX dhe merrni CHILI CHEESE NUGGETS në KFC falas! Kjo kënaqësi fillon nga data 15 Nëntor!