HAPPY HALLOWEEN

Halloween Weekend vjen në CineStar këtë vikend me 28 dhe 29 Tetor.


Ju presim me shumë aktivitete dhe surpriza!

  • Nga ora 11h ju pret këndi i vizatimit
  • Për të gjithë ju fëmijë që vini në kinema të maskuar kemi përgatitur Popcorn falas nga ora 15-19h, së bashku me maskota
  • Facepainting 16-18h