FAMILY WEEKEND WONKA 23-24 DHJETOR

Fëmijë të dashur, ejani në Family Weekend Wonka më 23 dhe 24 Dhjetor nga ora 11:00 deri në orën 17:00.

Për ju kemi përgaditur:

  • Këndin e vizatimit
  • Dhe postera special të mrekullueshëm të filmit

Ju presim me padurim!