FAMILY WEEKEND WISH 25-26 NËNTOR

CineStar Megaplex ju prezanton FAMILY WEEKEND me filmin WISH.

Me 25 dhe 26 Nëntor, mos i humbisni:

– Këndin tonë të vizatimit nga 11-19h
– Maskotën e yllit nga ora 15h
– Dhe dhurata te mrekullueshme për më fatlumët!

Shikoni filmin WISH nga 11-17h dhe pëfitoni nga çmimet e zbritura të biletave për Mini Mornings dhe Pako Familjare.