FAMILY WEEKEND TROLLS BAND TOGETHER

Fëmijë të dashur, ejani në FAMILY WEEKEND me filmin TROLLS BAND TOGETHER ne CineStar Megaplex!

Shihemi më 4 dhe 5 Nëntor nga ora 11:00 deri në orën 19:00.

Ju pret këndi i vizatimit nga ora 11, dhe maskota me yllin e CineStar nga ora 15-19h!

Shikoni filmin më të fundit të animuar Trolls Band Together dhe shijoni aventurat me shumë aksione.