FAMILY WEEKEND ROCK DOG 2 13-14 JANAR

CineStar Megaplex ju prezanton FAMILY WEEKEND me filmin ROCK DOG 2.

Me 13 dhe 14 Janar, mos i humbisni:

– Këndin tonë të vizatimit nga 11-17h
– Dhe dhurata te mrekullueshme për më fatlumët!

Shikoni filmin ROCK DOG 2 nga 11-17h dhe pëfitoni nga çmimet e zbritura të biletave për Mini Mornings dhe Pako Familjare.

Biletat do të jenë në shitje nga data 10 Janar.