FAMILY WEEKEND NOAH’S ARK

FAMILY WEEKEND me filmin NOAH’S ARK. DINOSTAR dhe CINEBOT gjithashtu ju presin ti vizitoni dhe të shikoni filmin së bashku.

E ju mos i humbisni:

– Këndin tonë të vizatimit dhe

– Dhurata për më fatlumët

Shikoni filmin Noah’s Ark nga 11-17h dhe pëfitoni nga çmimet e zbritura të biletave për Mini Mornings dhe Pako Familjare.