Filmi MAVKA vjen me magjinë e tij më 26 dhe 27 gusht nga ora 11:00 deri në orën 17:00 ku ju presin face painting, shoqërim me maskota dhe popcorna falas për Mini Mornings!

Shikoni filmin më të fundit të animuar Mavka dhe përfitoni nga biletat më të volitshme me Pako Familjare.

Mini Mornings me popcorna falas nga ora 11:00 – 12:00, face painting dhe maskota nga ora 15:00 – 17:00

Planifikoni fundjavën tuaj

Shihemi në CineStar Megaplex