FAMILY WEEKEND LASSIE: A NEW ADVENTURE 3-4 SHKURT

CineStar Megaplex ju prezanton FAMILY WEEKEND me filmin LASSIE: A NEW ADVENTURE!

Me 3 dhe 4 Shkurt, mos i humbisni:

  • Këndin tonë të vizatimit nga 11-17h

Shikoni filmin LASSIE: A NEW ADVENTURE nga 11-17h dhe pëfitoni nga çmimet e zbritura të biletave për Mini Mornings dhe Pako Familjare.