FAMILY WEEKEND 'KUNG FU PANDA 4' - 9 DHE 10 MARS

Fëmijë të dashur, CineStar Megaplex ju prezanton FAMILY WEEKEND me filmin KUNG FU PANDA 4. Por bashk me të kemi edhe shumë atraksione të tjera. DINOSTAR dhe CINEBOT veçse janë në kinema. Ata ju presin ti vizitoni dhe të shikoni filmin së bashku.

E ju mos i humbisni:

– Këndin tonë të vizatimit dhe
– Maskotën e dinosaurit dhe yllit nga ora 14h

Shikoni filmin Kung Fu Panda 4 nga 11-17h dhe pëfitoni nga çmimet e zbritura të biletave për Mini Mornings dhe Pako Familjare.