Shihemi më 17 dhe 18 qershor nga ora 11:00 deri në orën 17:00 ku ju presin face painting, shoqërim me maskota dhe popcorna falas për Mini Mornings!
Shikoni filmin më të fundit të animuar Disney/Pixar Elemental dhe përfitoni nga biletat më të volitshme me Pako Familjare.
Mini Mornings me popcorna falas nga ora 11:00 – 12:00, face painting nga ora 15:30 – 18:30 dhe maskotat nga ora 11:00 deri në 20:00.