FAMILY WEEKEND 18-19 MAJ

CineStar Megaplex ju prezanton FAMILY WEEKEND me filmin IF dhe ju presim me

  • Këndin e vizatimit

Çmime të zbritura të biletave për Mini Mornings dhe Pako Familjare.