DITA PËR 2 € NË CINESTAR!

Të martën, më 29 gusht, biletat në CineStar janë 2€.

CineStar po ju shpërblen këtë verë me një çmim fenomenal të biletës për çdo film në program!

Mos e humbisni një ditë perfekte në kinemanë më të mirë, dhe përveç çmimit të volitshëm, shijoni ulëset më të rehatshme dhe formatet më të mira.

Tregojuni miqve, prindërve, të dashurit, të dashurës, fqinjëve, vëllezërve ose motrave, sepse kjo është mundësia e përsosur për të kursyer!

Kur mendoni për kinemanë, mendoni për CineStar këtë të martë për vetëm 2€!

Shtesat për 3D, LOVE BOX, VIP PREMIUM, VIP RELAX, ROYAL BEDS, KOHËZGJATJA E FILMIT, EXTREME, ULTIMATE BY DOLBY ATMOS nuk tarifohen.

SHËNIM:

Aktivizimi nuk është i vlefshëm për GOLD CLASS.

Shtesa për ScreenX dhe 4DX do të tarifohet.

Do të paguhet tarifa shtesë e përpunimit në internet.

Shfaqjet e organizuara, shfaqjet e shkollave dhe festat e ditëlindjeve nuk ofrohen në atë ditë.

Pako familjare dhe Mini Mornings nuk janë të vlefshme.