DITA E TË DASHURUARVE ME DASHURI&FILMA

DITA E TË DASHURUARVE ME DASHURI&FILMA 8-14 SHKURT

Dashuria është në ajr, ndaj ejani në CineStar për Ditën e të Dashuruarve! Kinemaja mund të jetë gjithçka që dëshironi – madje edhe vendi më romantik për ju të dy me një film të mrekullueshëm dhe popcorn më të mira në vend.

Me kë po vjen ti!