DESPICABLE ME 4 FAMILY WEEKEND

Pas Parapremierës, ju ftojmë në Family Weekend Despicable ME 4 🍌🤓😜⭐️🎬

Minionët e lezetshëm ju presin me filmin më të ri 😊🦖

🎨Këndin e vizatimit ju pret nga 11-17h, ku ju gjithashtu mund të vizatoni edhe DinoStar dhe të bëheni pjesë e CineStar Mega Garë ✍️🦖

✨Më shumë informacione rreth garës në cinestarcinemas-ks.eu

💥Ejani dhe përfitoni nga çmimet e zbritura të biletave për Mini Mornings dhe Pako Familjare

⭐️Bleni biletat në cinestarcinemas-ks.eu përmes aplikacionit CineStar Cinemas Kosovo ose në arkat e kinemasë