CINESTAR MEGA GARË 7-30 QERSHOR

Surpriza të reja nga kinemaja CineStar!

CineStar ka mbushur plot një vit në fillim të Qershorit, dhe Ditëlindja jonë ende vazhdon, me aktivitete, shpërblime dhe surpirza.

Tani vazhdojmë me Mega Garën e Vizatimit.

Më poshtë i gjeni të gjitha detajet rreth rregullave të aplikimit:

  • Të gjithë ju që doni të merrni pjesë duhet të na dërgoni një vizatim të DinoStar ose Cinebot dhe biletën e blerë të filmit të bashkangjitur.
  • Ju (ose prindërit) mund ti dërgoni me postë ose personalisht ose me postë elektronike, në [email protected] me titull GARA E DITELINDJES CINESTAR.
  • Aplikuesit duhet të lënë numrat e tyre të telefonit nëse i dërgojnë vizatime personalisht, me postë, ose me postë elektronike.
  • Konkursi zgjat deri në fund të muajit Qershor (30 qershor) (biletat duhet të blihen në këtë periudhë kohore).
  • Pas datës 30. Qershor zgjedhim 30 vizatimet më të mira.
  • Nga data 6-31 Korrik do të mbahet ekspozita digjitale në CineStar Megaplex.
  • Shpërblimet nuk mund të shkëmbehen me të holla materiale.

Çmimet:

  1. Çmimi: Biletë VIP vjetore 2D për CineStar Megaplex (10 x 2 bileta) – çmimi mund të përdoret deri më 30 qershor 2025
  2. Çmimi: Festimi i ditëlindjes në kinema – bileta dhe Popcorn dhe pije e vogël (10 fëmijë) – çmimi mund të përdoret deri më 30 qershor 2025
  3. Çmimi: Paketa e miqve – 4 bileta për 4DX ose ScreenX – çmimi mund të përdoret deri me 30 Shtator 2024

Çmimi i 4-të deri në Çmimin e 30-të – Bileta 2D për kinema – çmimet mund të përdoren deri deri me 30 Shtator 2024.