CINESTAR FIRST BIRTHDAY

Hej adhurues të filmit, ditëlindja jonë e parë erdhi!

Ejani me 1 dhe 2 Qershor dhe festoni me ne pasi biletat kushtojnë vetëm 1.90 euro!!!

SHIJOJENI ZGJEDHJEN MË TË MADHE TË FILMAVE NË KOSOVË!

Filma, DinoStar, Maskota, Facepaiting dhe sigurisht kinema fantastike – mos i humbisni, ejani në CineStar Megaplex!

Sillni miqtë, familjen dhe të dashurit tuaj për të festuar me ne!

Biletat e filmit vetëm 1.90 euro!

1 dhe 2 Qershor ju presim në CineStar Megaplex që ta shijomë së bashku!

Ju presin shumë dhurata:

  • 5x PopCorn 2Go
  • 5x Mega Nachos2Go
  • 4x Love box bileta
  • 4x Royal Beds bileta
  • 4x 4DX bileta
  • 2x ScreenX bileta
  • 2x Ultimate by Dolby Atmos bileta
  • 4x Kids Sallë bileta
  • 70x Birthday Room me 10% zbritje
  • 10% discount

* Shtesat për 4DX, ScreenX, Ultimate by Dolby Atmos, dhe blerjet online, kanë tarifë shtesë.

*Orari i fundit i linjës së transportit gjatë vikendit është në 00:45!