Koha është për Back to School!

Por para kësaj CineStar ju fton me 2 dhe 3 shtator nga ora 11 deri 17h të kalojmë kohë së bashku para se shkolla të fillojë.

Nxënës të dashur ju presim me shume aktivitete dhe dhurata shkollore.