CINEPREMIERE FURIOSA: A MAD MAX SAGA

CINEPREMIERE me filmin FURIOSA: A MAD MAX SAGA ju pret ne Cinetar me 22 MAJ!

Përjetoni filmin në formatet më të mira në Kosovë: SCREENX, 4DX, dhe ULTIMATE by DOLBY ATMOS!

Dhurata postera special për vizitorët më me fat!