CINEPREMIERE DUNE: PART TWO

CINEPREMIERE DUNE: PART TWO 28 SHKURT NGA 19H

CINEPREMIERE me filmin DUNE: PART TWO ju pret ne CineStar me 28 Shkurt!

Përjetoni filmin në formatet më të mira në Kosovë: SCREENX, 4DX, GOLD CLASS, EXTREME dhe ULTIMATE by DOLBY ATMOS!
Dhurata për vizitorët më me fat!