CINELADY BEAUTIFUL WEDDING 25 JANAR

Hej CineLadies!
Ejani në eventin CineLady të Enjten, më 25 Janar.

Premiera e dramës romantike BEAUTIFUL WEDDING ju pret me:

  • pije të mirëseardhjes
  • dhe më shumë se 100 dhurata nga partnerët tanë për më fatlumet

Thirrni mikeshat tuaja! Bëhuni CineLady jonë!