CINEHORROR THE WATCHERS

Ejani në CineHorror të Enjten 6 Qershor dhe shikoni filmin horror WATCHERS.

Dakota Fanning luan në këtë film plot dyshime të drejtuar nga Ishana Night Shyamalan. Komploti i filmit ndjek Mina, një artiste 28-vjeçare, e cila humbet në një pyll të gjerë dhe të paprekur në Irlandën perëndimore. Kur Mina gjen strehë, ajo bllokohet pa e ditur pranë tre të huajve, të cilët vëzhgohen dhe përndiqen nga krijesa misterioze çdo natë…

Mos humbisni SCARY MENU që do t’ju japë 50% zbritje! Biletat janë në shitje.